NSP Snowpark

Rails, wallrides, bonner log shooter, rollers and pure fun

O mică istorie

Nation Spot Platou Snowpark a fost construit în luna februarie a anului 2018, ca inițiativă a unui grup de snowboarderi și schiori din stațiunea Straja Hunedoara, The Sspot și Boarding Nation. Dorința noastră este de a contribui la creșterea și dezvoltarea comunității de freestyle din România și de a ne dezvolta ablilitațile pe schi și snowboard.

Jump for joy!

Întreaga zonă a parcului se întinde pe o distanță de peste 6 arii, fiind împărțită în 3 secțiuni și este dotată cu o gamă largă și variată de aproximativ 15 obstacole. Echipa profesionistă de shaperi The Sspot, asigură condiții optime in park ori de câte ori starea meteo o va permite. În parcul NSP veți găsi elemente pentru toate nivelele (înepători, intermediari, avansați).

Elemente unice

Un element unic în stațiunile de schi și snowboard din Romania cu care venim în plus sezonul acesta în snowpark este salteaua de Big Air oferită de Straja Extreme Park

NSP GATHERING

Acest proiect a luat ființă din nevoia și dorința de a consolida comunitatea celor ce își doresc performanțe în practicarea sporturilor de iarnă. Ne dorim să contribuim la dezvoltarea unui mediu în cadrul căruia sportivii pasionați de freestyle se pot antrena și manifesta din punct de vedere tehnic.

Evenimentul este organizat împreună cu echipa The Sspot, pârtia Platoul Soarelui și alți sponsori și colaboratori precum H2O Shop, X-Outdoor, Skullcandy ,Reghin.

Instagram