Termeni si conditii

Datele din prezentul formular vor fi folosite exclusiv de către organizatorii taberei în scopul desfășurării optime a taberei și nu vor fi divulgate către terțe persoane.

  REGULAMENT

Pentru a avea o experiență cât mai plăcută, este foarte important ca fiecare participant să ţină cont de o serie de reguli. Prin intermediul acestui document sunteţi informaţi cu privire la regulament, iar prin semnarea sa vă asumaţi cele menționate mai jos:

 1. Participanţii şi părinţii acestora sunt obligaţi să informeze în scris organizatorul cu privire la orice problemă de sănătate pe care participantul o are.
 2. Participanţii vor fi prezenţi la toate activităţile şi vor respecta programul întocmai.
 3. Pe parcursul activităţilor participanţii vor respecta instrucţiunile şi regulamentul menţionat de facilitator. În caz contrar, după abateri şi avertizări repetate, organizatorul va comunica părinţilor aceste incidente urmând să trimită minorul acasă sub supravegherea unui adult
 4. Limbajul neadecvat, agresivitatea şi lipsa de respect atât faţă de colegi, lideri, organizatori, persoanele cu care intră în contact, cât şi faţă de bunurile celorlalţi, ale locaţiei şi ale naturii vor atrage după sine excluderea din grup (contactarea părinţilor pentru a-şi a prelua fiul/fiica de la organizatori)
 5. Consumul de alcool și tutun sunt strict interzise.
 6. Părăsirea grupului sau a locaţiei nu este permisă fără acordul organizatorului. În cazul în care este solicitată părăsirea grupului, organizatorul va comunica de îndată părinţilor iar participantul nu va pleca fără să semneze o declaraţie pe proprie răspundere şi fără să fie însoţit de un adult.
 7. Participanţii îşi asumă responsabilitatea de a nu produce pagube materiale în cadrul locaţiei în care se va desfăşura evenimentul. În cazul în care acest lucru se întâmplă, persoana în cauză are obligaţia de a anunţa imediat organizatorul. Ordice paguba cauzată de vreun participant va fi acoperită financiar de acesta/părinţii acestuia. 
 8. Participanţii sunt obligaţi să anunţe coordonatorul taberei cu privire la orice problemă/conflict/nemulţumire care apare.
 9. Să participe la toate activitățile organizate în scopul și interesul taberei, exceptând situațiile speciale când vor solicita permisiunea organizatorului taberei pentru neparticipare.
 10. Să respecte timpul de odihnă și să mențină liniștea în dormitoare după începerea programului de odihnă și de somn.

În situația în care apare un caz fortuit sau de forță majoră invocat prin probleme personale, inclusiv medicale, din costul total al taberei se vor rambursa contravaloarea următoarelor servicii:

 • serviciile de masă, începând din următoarea zi părăsirii taberei
 • Skipass
 • inchirieri echipament

Dacă anularea se realizează cu mai mult de 14 zile înainte de data de începere a taberei/lectiei, atunci avansul achitat prin transfer bancar/depunere de numerar se returnează.

Dacă anularea se realizează cu mai puțin de 14 zile înainte de data de începere a sejurului, atunci avansul achitat nu se restituie.

Conform Regulamentului UE 2016/679 pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, aveţi următoarele drepturi:

 1. Dreptul de a fi informat cu privire la modalitatea în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate
 2. Dreptul de a accesa datele personale pe care le avem despre dumneavoastră.
 3. Dreptul de a solicita corectarea informaţiilor eronate pe care le avem despre dumneavoastră.
 4. Dreptul de a solicita ştergerea datelor dumneavoastră, de a înceta procesarea sau colectarea datelor cu caracter personal, în anumite circumstanţe.
 5. Dreptul de a solicita transferul sau portarea datelor către dumneavoastră sau un alt furnizor de servicii.
 6. Dreptul de a semnala autorităţilor încălcarea drepturilor prevăzute de catre Regulamentul pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal – autoritatea de reglementare în Romania este: Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (http://www.dataprotection.ro/)

Cum ne puteţi contacta?

Numar telefon: 0723765434

Email: boarding.nation@gmail.com

Cum  puteţi opri prelucrarea datelor de către Boarding Nation?

Trimiţând un e-mail la adresa boarding.nation@gmail.com,  precizând cerinţele dumneavoastră;

Boarding Nation nu  îşi asumă răspunderea pentru următoarele fapte:

 • Fuga de la activitățile programului
 • Nerespectarea regulamentului programului
 • Nerespectarea indicaţiilor liderilor grupului din care face parte
 • Nerespectarea programului dinainte stabilit precum şi alte fapte de acest gen.

Întreaga răspundere va aparţine exclusiv persoanei care comite aceste fapte. În cazul nerespectării regulamentului, participantul va fi trimis acasă.

Boarding Nation nu este responsabilă pentru afecţiunile medicale existente înaintea venirii în program.

Deoarece ținem la aminitirile din tabară și dorim să surprindem momentele plăcute din cadrul programelor noastre, alegem să păstrăm și să dăm mai departe, sub forma pozelor sau monatajelor video, puțin din atmosfera de vacanță. Conținutul foto/video nu va plasa într-o postură neplacută imaginea participanților la programele si activitățile noastre. Realizarea acestora are ca scop promovarea si publicarea lor sub formă de materiale digitale sau analogice, de calitate, cu sau fară scop commercial, care sa fie in acord cu identitatea vizuală a firmei si cu activitățile dedicate copiilor.