Cum sa profiti din plin de sezonul de iarna

Nu contează că te dai ocazional sau periodic, s-ar putea să ajungi să vrei să petreci restul vieții în zăpadă.

Iarna va trece într-o clipă și va fi vară înainte de a știi. V-ați pus vreodată intrebarea: „Am profitat din plin de iarnă?”

Pentru a vă asigura că nu veti pierde nimic din acest sezon, acum vom proceda la fel ca bunicii voștri, si vă vom povesti puțin despre viața unui snowboarder, în speranța că ați putea asculta și să obțineți cât mai mult din paradisul de iarnă.

Asigurați-vă că alegeți experiența de iarnă care vă coafează cel mai bine. Dacă intenționați să lucrați, alegeți cel mai bun loc de muncă pe care îl puteți obține.

SFATURI culese dintre văi: Plata nu este întotdeauna prioritatea de vârf.

O altă alternativă este să obții un certificat de instructor care poate fi folosit ca bază pentru a deveni un instructor de schi sau snowboard sau ca o modalitate de a-ți îmbunătăți cu adevărat tehnica și stilul de dat.

INVESTEȘTE ÎN ECHIPAMENT

O săptămână este o perioada lungă de timp pe care nu vrei să ți-o petreci în bootsi de închiriat, te poți imagina că vei face asta pentru un sezon întreg? Noi nu credem asta. Evoluția va fi enorm de grea chiar și într-o pereche de bootsi/legaturi sau board de calitate inferioară.

Cu excepția cazului în care esti un începător complet, merită să investești în hardware decent pentru a te putea juca cu adevarat pe parcursul iernii. Atunci când decideți ce să cumpărați, ar trebui să vă gândiți la tipul de rider care aspiri să devi.

Dacă intenționezi să iti perfecționezi rotațiile și stilul pe pârtie, optează spre echipamentul care te va ajuta să obțineți acest lucru, la fel și dacă dorești să stăpânești riding-ul elementele unui snowpark.

Stabilește OBIECTIVE și PROVOCĂRI

S-ar putea să sune ca un lucru copilăresc, dar ar trebui să încerci să stabilești un anumit nivel pe care să îl depășesti constant pe tot parcursul sezonului, deoarece acestea te vor concentra și te vor ajuta să devi un rider mai bun.

Cu excepția cazului în care faci o calificare de instructor de schi unde obiectivele sunt clare, ai putea să dai dovada de inspirație si să iți propui să aterizezi trucuri.

Redă și perfecționează 3 trucuri!

Îmbunătățește-ți aliniamentul corpului tău cu o provocare periodică!

Caută diminețile cu pârtii proaspăt bătute de ratrac si implică seriozitate în viraje sau dezvoltă controlul canturilor pe o anumită secțiune de pârtie.

Inscrie-te la o competitie (& incearca sa tintesti la podium)

Ieși pe snowboard si profită de snowboarding pe toată durata zilei, zi de zi.

Pentru a progresa cu adevărat, merită să cauți îndrumări de la riderii experimentați cu abilitățile pe care dorești să le stăpânești. Oferă respect și s-ar putea să iți fie dezvăluite tot felul de secrete în materie de tehnică și echipament care te vor ajuta să menții o postura corectă, safe, constantă și în plus și cu stil.

 
 

PREGĂTEȘTE-TE PENTRU ZILELE DE POWDER

Pentru noi, unul dintre cele mai bune lucruri despre un sezon este că ne aflam în stațiune pentru întreaga iarnă, ceea ce înseamnă că nu vom pierde nici o zi de pulbere și asta nu se întâmplă așa de des!

Este greu să uiți zâmbetele largi, picioarele dureroase și senzatia de adrenalină pe care le simți după o zi în zăpadă proaspătă. În timp ce scriu asta apar o gălăgie de amintiri, de la prima mea sesiune de pulbere reală în Straja, până la drumețiile mari pentru linii proaspete și înfățisare plină de zăpadă în copaci.

Acestea sunt zile speciale, asigurați-vă că sunteți gata atunci când vin. Înainte de astfel de activități noi ne petrecem ceva timp să lucram la tehnicile off-piste, iți recomandăm să ne urmezi sfatul, mai mult, înscrie-te pe internet la un curs de conștientizare a avalanșelor și asigură-te că condiția fizică este la cel mai înalt nivel.

Când zăpada s-a așternut, culcă-te seara devreme, stai hidratat, împachetează un sandwich, pregătește kitul de avalanșă, trezește-te devreme, grupează echipa și bucurați-vă împreună de powder proaspăt și neatins!

 
 

MENȚINE O VIAȚĂ ACTIVĂ

Schiatul și snowboarding-ul pot fi exigente fizic, iar dacă planificați atingerea unui nivel ridicat de performanță, trebuie să vă asigurați că vă pregătiți pentru sezonul de iarnă.

Odată ajunși în aer liber frecvent, este indicat să încercăm să menținem și o alimentație sănatoasă. Știm că snowboarding-ul este un sport exigent, și deseori avem parte de explozii scurte de activitate, urmate de perioade lungi de ședere pe teleschiuri sau telescaune lungi.

Pentru a contracara acest lucru merită să avem un regim de formare. Majoritatea stațiunilor au săli de sport care oferă aderare sezonieră, același lucru este valabil și la piscine sau puteți opta pentru o tură de alergare. Yoga este un alt mod minunat de a lucra asupra condiției fizice de bază, precum și mușchii care sunt specifici pentru schi și snowboarding.

Indiferent ce alegeți să faceți în acest sezon, asigurați-vă că vă distrați și profitați din plin de timpul petrecut în munți.

Echipa BOARDING NATION